Новини

Співпраця заради економічного зростання

9 жовтня 2018 року в Києві відбувся 3-й Міжнародний саміт мерів. Тут зібралися понад 100 очільників громад з усієї України, представники бізнесу, в т.ч. іноземного, а також міжнародні експерти та ментори з Польщі, Німеччини, Фінляндії, Норвегії, США.

Мер Славутича взяв участь у Міжнародному саміті мерів "Співпраця заради економічного зростання"​.

Мета зібрання - пошук оптимальних рішень для забезпечення економічного зростання регіонів. Учасники саміту мали змогу познайомитися з успішними практиками та особливостями залучення інвестицій, поділитися досвідом створення нових підприємств та обговорити існуючі економічні проблеми.

Мер міста Славутича Юрій Фомічев мав змогу представити учасникам саміту досягнення наймолодшого міста України в сфері економічного розвитку, розповів про додаткові можливості приєднання до Ініціативи ЄС "Мери за економічне зростання" та про основні аспекти реалізації Грантового проекту Європейського Союзу "План місцевого економічного розвитку: Славутич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону.

В рамках саміту Славутич отримав класну нагороду - Workshop від одного з авторів книги "Місто стартапів" (Стартап Амстердам) Рубена Ньювенхейса.

Чекаємо на проведення цікавого та корисного заходу для славутичан.

Державні послуги

Муніципальні послуги

Електронні послуги

Повернутися до сайту ЦНАП

logo es ukr

Проект фінансується Європейським Союзом.
Цей сайт було створено Грантовим Проектом «План місцевого економічного розвитку: Славутич - драйвер росту відкритої та вільної економіки регіону» в рамках Ініціативи Європейського Союзу «Мери за Економічне Зростання». Відповідальність за його зміст несе виключно виконавчий комітет Славутицької міської ради, точка зору якого не обов’язково збігається з позицією ЄС.

2018 © Служба електронних адміністративних послуг (бізнес-сервісів) «Єдине вікно». Всі права захищені Сайт створено Klynkov Y.

Пошук